Uncategorized

Μάσκα Προσώπου – Ένας Σημαντικός Σύμμαχος στην Περιποίηση της Επιδερμίδας μας.

Συμπληρώνοντας ιδανικά την περιποίηση και τη ρουτίνα της ομορφιάς μας, οι μάσκες προσώπου είναι απαραίτητες καθόλη τη διάρκεια του χρόνου μιας και βοηθάνε ακόμα περισσότερο το δέρμα μας, προσφέροντάς του συμπυκνωμένα ευεργετικά και θρεπτικά συστατικά.

Εύκολες στη χρήση, με εμφανή αποτελέσματα, οι μάσκες προσώπου δρουν και ως μια στιγμή χαλάρωσης στην ένταση που δημιουργούν οι γρήγοροι ρυθμοί ζωής.

Επιπλέον, έχουν εξελιχθεί τόσο πολύ που προσφέρουν στοχευμένη φροντίδα ανάλογα με τον τύπο του δέρματός μας και τις ανάγκες του.

-Προσφέρουν ενυδάτωση.
Μια μάσκα προσώπου επαναφέρει την υγρασία και ενυδατώνει τα ξηρά και αφυδατωμένα δέρματα. Τα συστατικά της διεισδύουν βαθιά ενισχύοντας την ελαστικότητα της επιδερμίδας, κάνοντάς την απαλή, φρέσκια και λαμπερή.

-Βοηθούν στον καθαρισμό.
Υπάρχουν μάσκες προσώπου που καθαρίζουν βαθιά τους πόρους, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα και τις ελαιώδεις ουσίες που μπορούν να τους φράξουν. Έτσι, βοηθούν να έχουμε ένα πιο καθαρό δέρμα με ανοιχτούς πόρους.

-Συσφίγγουν το δέρμα και μειώνουν τις λεπτές γραμμές.
Η τακτική χρήση μιας στοχευμένης μάσκας προσώπου μπορεί να βοηθήσει στη σύσφιξη τους δέρματος. Η χαλάρωση που προκαλείται, δείχνει το δέρμα πιο κουρασμένο. Μια μάσκα που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και την καταπολέμηση της γήρανσης, θα οδηγήσει σταδιακά στην σταθερή και πιο νεανική εμφάνιση του δέρματος.

Η εταιρεία VOESH έχει δημιουργήσει Peel – Off μάσκες που δρουν στοχευμένα και προσφέρουν θεαματικά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση!

Μάσκα με Ενεργό Άνθρακα: Εξαιρετικά θρεπτική, προσφέρει βαθύ καθαρισμό και σφραγίζει την υγρασία του δέρματος. Περιέχει ευεργετικό ενεργό άνθρακα, κολλαγόνο και εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού για αποτοξίνωση και ενυδάτωση του δέρματος.

Κάντε τη δική σας εδώ.

Μάσκα 24ων καρατίων: Φτιαγμένη με πραγματικά εκχυλίσματα 24ων καρατίων, τζίντζερ και μούρων, αυτή η απίστευτα εξελιγμένη μάσκα συνδυάζει τα παραπάνω πολύτιμα συστατικά με καθαρό κολλαγόνο και προσφέρει σε λίγα λεπτά μοναδική βαθιά ενυδάτωση, σύσφιξη και λάμψη.

Αποκτήστε την εδώ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *